Facebook YouTube Twitter
Serbian Croatian

BERLIN NOVA GODINA

Plan i program puta

Dan 1 (30.12.2014.) : Polazak autobusom sa Autobusnog kolodvora u Zagrebu u 19 sati. Nezaboravno putovanje je počelo. Noćna vožnja preko Slovenije i Austrije s usputnim pauzama.

Dan 2 (31.12.2014.) : Dolazak u Berlin u prijepodnevnim satima. Smještaj u hotel ili hostel poslijepodne i slobodno vrijeme za upoznavanje grada (Alexanderplatz, televizijski toranj, Berlinski zid, Checkpoint Charlie, Tiergarten, Brandenburška vrata, Bulevar Unter den Linden, zgrada parlamenta...) Slobodno vrijeme i planiranje najluđe noću u godini. Naš prijedlog je ogromni party kod Brandenburških vrata pa poslije do nekog od klubova u Kreuzbergu. Sretna Nova Godina! Noćenje...

Dan 3 (01.01.2015.) : Poslije doručka fakultativni odlazak u Tropical Islands (avionski hangar koji je pretvoren u tropski raj. Nalazi se 60 km od Berlina, a u njemu ćemo uživati u Tropskoj klimi, „karipskome moru“, prašumama, toboganima, ležati na bijelom pijesku, piti šarene koktele itd.). Povratak u smještaj. Noćenje.

Dan 4 (02.01.2015.) : Doručak. Možemo Vam ponuditi fakultativni izlet do Dresdena, bivše prijestolnice Saskih kraljeva, prelijepog grada u istočnoj Nemačkoj. Dvorac Zwinger, zgrada Semperoper, palače, muzeji (ovdje možete pogledati galeriju starih majstora kao i dresdenski dijamant), protestantske katedrale... Dresden zbog svoje ljepote zovu “Firenca na Labi”, nemojte ga propustiti. Povratak u smještaj. Noćenje.

Dan 5 (03.01.2015.): Doručak. Spremamo stvari i napuštamo sobe. Stvari ostavljamo u busu, a mi imamo slobodan dan za šetnju, obilaske, kupovanje suvenira i ostale aktivnosti. Polazak za Zagreb u večernjim satima. Noćna vožnja s usputnim kraćim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

Dan 6 (04.01.2015.) : Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima.

Cijene i Uvjeti

Cijena:

FIRST MINUTE cijena do 01.10.

Hostel 1.464 kn/ Hotel 1.800 kn

Cijena nakon 01.10.

Hostel 1.621 kn / Hotel 1.958 kn

Cijena za gotovinu:

FIRST MINUTE cijena do 01.10.

Hostel 1.390 kn/ Hotel 1.710 kn

Cijena nakon 01.10.

Hostel 1.540 kn / Hotel 1.860 kn

(U cijenu je uključeno 5% popusta za gotovinsko plaćanje)

Prilikom prijave plaća se 400 kuna a ostatak iznosa najkasnije do 01.12.2014.

Cijena putovanja uključuje:

- kompletnu organizaciju i vođenje puta

- 3 noćenja s doručkom (buffet) u izabranom hostelu u centru Berlina ( 1/6, 1/8 kreveta u sobi, svaka soba ima svoju kupaonicu) ili 3 noćenja u hotelu (bez doručka) u hotelu IBIS BUDGET BERLIN ALEXANDERPLATZ (1/2 kreveta, svaka soba ima svoju kupaonicu)

- prijevoz visokopodnim autobusima (A/C, audio video oprema) na navedenim relacijama

Cijena putovanja NE uključuje:

- fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-povijesne spomenike

-Obroke (u hotelskom smještaju)

- obveznu turističku taksu cca. 5 eura za sve dane koja se plaća po dolasku u smještaj

- međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)

- individualne troškove u smještaju i za vrijeme putovanja

Napomene :

- Organizator putovanja je Neobična putovanja d.o.o. turistička agencija

- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu

- Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da putnik ne dobije vizu

- Organizator putovanja nije ovlašten i ne provjerava trajanje putnih i drugih isprava

- Putnik je obavezan provjeriti dva dana prije putovanja točno mjesto i vrijeme polaska

- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Fakultativni izleti su promjenjivi i ovise o slobodnim terminima u mjestima na kojima se nalaze, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima.

- Za sve informacije dane usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

- Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici skupine putnika dužni su sve putnike upoznati s ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja, viziranju i Općim uvjetima putovanja organizatora putovanja

- Svi putnici su dužni sami se upoznati s propisanim pravilima ponašanja država u koje putuju

- U prijevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumacija alkohola i opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neprimjerenim ponašanjem uznemiruje druge putnike ili ometa vozače i pratitelja u poslu, biti će odmah isključen s putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povrat novca.

- Putnici koji nisu državljani Republike Hrvatske obavezni su sami se upoznati s viznim režimom države u koju putuju

- Organizator putovanja zadržava pravo raditi raspored smještaja u sobama. Ukoliko budemo u mogućnosti, potrudit ćemo se da Vašim željama izađemo ususret. Molimo Vas za razumijevanje s obzirom na to da smo ovo putovanje i zamislili kao nesvakidašnju dobru zabavu

- Putovanje je osmišljeno za minimalno 50 putnika

- U slučaju nedovoljnog broja putnika, za realizaciju putovanja, agencija će obavijestiti putnike 10 dana prije predviđenog polaska

- Organizator putovanja zadržava pravo ispravljanja ugovorene cijene prije početka putovanja zbog promjene u tečaju valute ili promjene u tarifama prijevoznika te u zakonom predviđenim slučajevima.

- Za kunski dio koji se plaća u zemlji vrijede uvjeti avionske tvrtke u slučaju promjena tarifa, otkaza i taksa

- Depozit koji se plaća prilikom prijave je nepovratan

- Za ovo putovanje pored Općih uvjeta putovanja vrijedi i poseban uvjet: U slučaju da putnik ne dobije vizu ili u slučaju da putnik odustane od putovanja, agencija zadržava minimalno 50 eura u kunskoj protuvrijednosti u ime troškova rezervacije, a u slučaju kasnog otkaza primjenjuju se OPĆI UVJETI PUTOVANJA

Berlin je najveći i glavni grad Njemačke. Smješten je na rijekama Spree i Havel na sjeveroistoku Njemačke. Najveći dojam koji se stekne prilikom posjete Berlinu jeste veliki diskontinuitet, koji reflektira kompliciranu povijest Njemačke u dvadesetom stoljeću. Nekadašnja granica Istočne i Zapadne Europe, a danas veliki liberalni kulturni megalopolis u kojemu je prosjek godina stanovnika ispod 35. Od 1949. do 1990. Berlin je bio podijeljen na Istočni i Zapadni dio, a danas je jedna od triju država u Njemačkoj koja je ujedno i grad.

A & O Friedrichshain je hostel koji se nalazi u širem centru Berlina,na 4 metro stanice od Aleksandarplaca. Sobe u hostelu su, 1/6 i 1/8. Sve sobe imaju T/WC. Hostel posjeduje snack bar, igraonicu i veliku kantinu u kojoj se služi doručak (buffet).

IBIS BUDGET BERLIN ALEXANDERPLATZ se nalazi u centru Berlina, na čuvenom Alexanderplatzu, gdje se još nalazi TV toranj, bulevar Unter den Linden, mnogobrojne prodavaonice svjetskih brendova, restorani, kafići. Sobe u hotelu su standardizirane po ACCOR korporaciji i u sobi ima dva ili tri kreveta, kupaonicu i telefon. Gostima je na raspolaganju bar, recepcija i info pult. Usluga je na bazi noćenja.

Fakultative

Tropical Islands, jedinstveni tropski otoci u srcu Europe. Avionski hangari pretvoreni su u tropski raj, površine osam nogometnih igrališta u kojima je temperatura oko 26 stupnjeva. Tropske šume, najveća sauna i spa kompleks u Europi, 200m duga pjesčana plaža otvoreni su za posjetitelje svakog dana.

Dresden je grad smješten u dolini rijeke Labe (Elbe), poznat kao grad umjetnosti i kulture. Mnogi kulturni spomenici su obnovljeni poslije Drugog svjetskog rata, a najveća atrakcija je zgrada opere Semperoper. Katedrale, crkve, palače i moderna arhitektura svrstali su Dresden na listu svjetske kulturne baštine UNESCO-a. Prije par godina, zbog izgradnje ultra-modernog mosta, koji nije u stilu ovog grada, gradska jezgra Dresdena skinuta je s liste UNESCO-a.

Budite u Berlinu na dočeku Nove godine! Euforija u gradu i dobro vrijeme za razgledavanje kulturne prijestolnice Europe.

FIRST MINUTE cijena do 01.10.

Hostel 1.390 kn/ Hotel 1.710 kn

Cijena nakon 01.10.

Hostel 1.540 kn / Hotel 1.860 kn

4 dana u centru grada, odličan provod i zabava!

Polazak 30.12.2014.

Smještaj u centru grada, super hostel i party ekipa. Jedan od najljepših gradova na svijetu, specifičan u svakom pogledu. Kulturna prijestolnica Europe, mješavina istoka i zapada, studentski i znanstveni centar. Grad u kojemu je svatko dobrodošao.

Bogata povijest, kulturno-povijesni spomenici, muzeji, barovi, pivnice, pubovi, skvotovi, ilegalni klubovi, grafiti, napuštene umjetničke kolonije, komore, bunkeri i skloništa iz Drugog svjetskog rata… Grad koji na paleti nudi sve što nekome treba.

Berlin je spoj svega, svačega i svakoga, grad lijepih i ugodnih ljudi (prosjek godina ispod 35), grad umjetnosti, grad koji živi i diše sa svim svojim posjetiteljima. Skvotovi, pubovi, klubovi (Tresor, Watergate, Matrix, Cassiopeia i mnogi drugi) i provod koji ćete pamtiti cijeli život.

Mi Vas vodimo u sam centar zbivanja, smještaj je u hostelu u centru gdje nam je sve na dohvat ruke.. :)

Prijavljivanje u prostorijama Jungle Tribe Hrvatska, Ilica 89 Zagreb, 01/560 1600; 091/4000 306

Facebook Twit This RSS Feed Add to Del.cio.us Stumble It! Digg It!