|
dMonIK @LieNoiD
|
 |
« on: April 10, 2006, 06:45:58 PM » |
|
U LIKE IT ? I DO. SO TRIPPY ! ZASTO GA NISAM UZEO U AMSTU ? IMA NEKO ? TEMPORA ? DIVA ? KICH ? 
|
|
|
|
|
|
KARMA COP ( DR.JECKYLL & MR.HYDE & THIRD EYE )
ELIMINATE ILLUMINATE RE-ANIMATE HUMAN DERIVATE
|
|
|
|
*DUNY@*
|
 |
« Reply #1 on: April 10, 2006, 07:11:29 PM » |
|
Na svakom sex shop-u u Amstu je pisalo ogromnim slovima: KOD NAS NEMA POPERSA, BEZ'TE!!!!! Neki su nasli,a ja ne.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adam*
|
 |
« Reply #2 on: April 10, 2006, 07:50:27 PM » |
|
Ja sam cuo isto da se tesko nalazi sada jer su ga klinci zloupotrebljavali i neke su cak devojcice dospele u bolnicu (U Nemackoj ja mislim-nisam siguran)......a i stvarno je Uuuuuuhhhh.........tesko GLAVI I SIVIM CELIJAMA!!!!!!!!!Kod nas nema u sexy shopy...neznam u BG-u je veca verovatnoca da se nadje!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

traveling at the speed of thought
|
 |
« Reply #3 on: April 10, 2006, 10:13:38 PM » |
|
Ma u a-damu se nalazio, samo si trebao da znas gde :wink:
Lozio sam se tamo.. i cool mi je dok sam na alk... ali toliko sivih celija ode za tako kratko vreme... bolji je nitrous oxide... :wink:
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
KICH-ica
|
 |
« Reply #4 on: April 10, 2006, 10:15:31 PM » |
|
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...popers....................u a-damu je bio fazon 26...27...28 evra ne secam se tacno a mi nismo vise imale prebijene pare  a onda smo u parizu naisle na veeeliki znak naravno na monmartru-druga crvena zona samo preglednije......poppers----6 EUROS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi da udjemo ali zmalo da nas siluju tako da ostadosmo i bez toga  ...surov je ovaj zivot.... nadje li neko ja se prva prijavljujem za konzumiranje 
|
|
|
|
« Last Edit: April 10, 2006, 10:16:19 PM by KICH-ica »
|
|
We're so exposed We're so exposed Anything can happen Anything can happen Don't let them see Don't let them know And you wonder why And you wonder why
Turn off the lights Turn off the sound
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

|
 |
« Reply #5 on: April 10, 2006, 10:23:48 PM » |
|
U Londonu 2.5 funte 
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
KICH-ica
|
 |
« Reply #6 on: April 10, 2006, 10:42:05 PM » |
|
a jooooooooooooj zelim taj 
|
|
|
|
|
|
We're so exposed We're so exposed Anything can happen Anything can happen Don't let them see Don't let them know And you wonder why And you wonder why
Turn off the lights Turn off the sound
|
|
|
|
dj Vlada
|
 |
« Reply #7 on: April 10, 2006, 11:07:38 PM » |
|
hehe.. exexexe... ja probo u PLASTIC-u... (faja Gogo) bilo JAAAAAKO super-chudno!!! 
|
|
|
|
|
|
Vlada je: sarmantno otkacen, planirano spontan, cudno zgodan, a vama? IRA Irena je: Nepotrebno panicna, intelektno superiorna, meni je zabavna a vama? VLADA 
|
|
|
|
anddie
|
 |
« Reply #8 on: April 11, 2006, 01:30:52 AM » |
|
U Amsterdamu-11 eura u gay-shopu, u Roterdamu-10. Jos sam se ispricala sa likom koji radi u shop-u, rekla mu da mi treba for fun a ne za sex...I preporuchio mi RUSH..I svi smo prsli. 2 kom sam donela u Bg i potrovala Mamolo dva puta...Dva meseca posle toga me bar neko cimao na svakoj zurci-odakle ti ono chudo,jel imas jos... Inace,nikad ga nisam iskorostila za svrhu kojoj je namenjen. A da przi, przi...al` svidja mi se taj nitrat, sta cu. Za srpsku novu sam bas preterala, satima se nisam zaustavljala i nije mi uopste bilo dobro ujutro...Osvestila sam se u Plasticu, kucala neku debilnu poruku kevi u 9 ujutro...Tad mi se prvi put desilo da se 2 dana budim a da mi je loshe... Kako god-volim poppitj ;]
|
|
|
|
« Last Edit: April 11, 2006, 01:33:31 AM by anddie »
|
|
I don`t need plastic surgery. I`m uninfected by gravity!!!
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

|
 |
« Reply #9 on: April 11, 2006, 02:22:50 AM » |
|
Hmmm...jel ste vi culi za prave droge? Ono heroin, kokain i tako to? :?
Em su manje stetne, em bolje rade...
Ali ako hocete nesto slicno, nabavite N2O i ima da vas POKIDA!!! Duze i bolje (poznatije kao gas smejavac, nitrous oxide)...
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
anddie
|
 |
« Reply #10 on: April 11, 2006, 02:30:15 AM » |
|
Hmmm...jel ste vi culi za prave droge? Ono heroin, kokain i tako to? :?
Ali ako hocete nesto slicno, nabavite N2O i ima da vas POKIDA!!! Duze i bolje (poznatije kao gas smejavac, nitrous oxide)...
Pametnjakovitj 
|
|
|
|
|
|
I don`t need plastic surgery. I`m uninfected by gravity!!!
|
|
|
|
dMonIK @LieNoiD
|
 |
« Reply #11 on: April 11, 2006, 02:35:24 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
KARMA COP ( DR.JECKYLL & MR.HYDE & THIRD EYE )
ELIMINATE ILLUMINATE RE-ANIMATE HUMAN DERIVATE
|
|
|
|
KSiX
Guest
|
 |
« Reply #12 on: April 11, 2006, 09:13:04 AM » |
|
I've got it... ali josh malo... mamu mu bas brzo isparavA!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tempora
Guest
|
 |
« Reply #13 on: April 11, 2006, 10:20:08 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adam*
|
 |
« Reply #14 on: April 11, 2006, 01:37:54 PM » |
|
Hmmm...jel ste vi culi za prave droge? Ono heroin, kokain i tako to?
Ovo je malo gruba konstatacija???Nije to bas tako naivno kao sto zvuci...."Manje statne -bolje rade"....ma dajjjjjjjj !!A posle???Tabletomanija nastupa!!Hahahahahaha!Manite vi saveta drugih....Svako zna sta mu je najbolje ciniti! Bee smarth!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|