|
jungle diva
Guest
|
 |
« Reply #15 on: May 03, 2006, 09:33:56 PM » |
|
Ticho,znam da si rekla nesto sto nije ljubljenje al sta cu... sa osobom koju zelim ili volim uvek bih se ljubila i mazila,toga nikad dosta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bitanga87
|
 |
« Reply #16 on: May 04, 2006, 04:40:59 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
Bolje je da se kajem zbog necega sto sam uradio nego zbog necega sto nisam!!!
|
|
|
|
xantipa
Guest
|
 |
« Reply #17 on: May 07, 2006, 02:34:57 AM » |
|
Ja zamishljam neke banalne stvari, kao npr budjenje pored te osobe, zamishljam kako je posmatram dok radi, pere sudove, vrshi nuzhdu :toimonster: :smt053 isl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dj Vlada
|
 |
« Reply #18 on: May 08, 2006, 12:58:18 AM » |
|
ira:drzala se za ruke, gledala u oci, beskrajno cutala,spakovala kofere za 18 minuta i krenula na najludje destinacije,smejala se do ludila,klackala se,pravila figurice od gline i plastelina,opijala se preko granice pristojnosti...i tako puno toga
|
|
|
|
|
|
Vlada je: sarmantno otkacen, planirano spontan, cudno zgodan, a vama? IRA Irena je: Nepotrebno panicna, intelektno superiorna, meni je zabavna a vama? VLADA 
|
|
|
|
Bitanga87
|
 |
« Reply #19 on: May 08, 2006, 07:29:08 AM » |
|
Vodio bih je u San Francisko  da sedimo na travi
|
|
|
|
|
|
Bolje je da se kajem zbog necega sto sam uradio nego zbog necega sto nisam!!!
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

traveling at the speed of thought
|
 |
« Reply #20 on: June 26, 2006, 08:42:00 AM » |
|
ali i vecera... vino
Bas tako... neki dobar restoran, sa dobrom klopom i dobrim vinom  i hranio je... Gledao i gledao...
i nista vise sem toga, samo znajuci da oseca i 1% onoga prema meni, kao ja prema njoj I putovao, spavao, jeo, tusirao se, zabavljao na sve moguce intelektualne i neintelektualne nacine... ...i drzao je u zagrljaju dok energija protice...celu vecnost... ...i jos milion stvari...
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
cicimici
Guest
|
 |
« Reply #21 on: June 26, 2006, 11:34:30 AM » |
|
bas nista ne bih radila 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
!zvrnuT@TorT@
Newbie
|
 |
« Reply #22 on: July 11, 2006, 04:51:18 AM » |
|
najvaznije mi je da mogu da osetim da sam potpuno opustena sa osobom, da mozemo u beskonacno da cutimo a da ne postoji neprijatna tisina, da mogu u nedogled da lezim ususkana pored njega... da jedva cekam kada zaspim da se probudim i mazim i volim... mmmmm... raspilavila sam se..
|
|
|
|
|
|
Its only when I lose myself in someone else That I find myself
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

traveling at the speed of thought
|
 |
« Reply #23 on: September 22, 2009, 01:05:42 AM » |
|
ali i vecera... vino
Bas tako... neki dobar restoran, sa dobrom klopom i dobrim vinom  i hranio je... Gledao i gledao...
i nista vise sem toga, samo znajuci da oseca i 1% onoga prema meni, kao ja prema njoj I putovao, spavao, jeo, tusirao se, zabavljao na sve moguce intelektualne i neintelektualne nacine... ...i drzao je u zagrljaju dok energija protice...celu vecnost... ...i jos milion stvari... Jebes mu sve.. nista se nisam promenio za ove 3i po god. - pre koliko je napisan post.. to je to, mogao bih samo da dodam, uzeo za ruku i ronio po svemiru..
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
luka1979