Jungle Tribe
July 31, 2010, 03:41:48 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: VAZNO OBAVESTENJE:

PRILIKOM MENJANJA SERVERA, NEKI KORISNICKI NALOZI SU SLUCAJNO OBRISANI. MOLIMO REGISTRUJTE SE PONOVO NA ISTI E-MAIL. HVALA!

Urednik i Administrator Foruma - Igor Popovic Buddha

Jungle Travel Agencijski kontakt: info@jungletribe.com

Home   Help Search Calendar Members Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Music News:  (Read 2688 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
positive036
Admin
Jungle Tribe
Sr. Member

View Profile
« Reply #30 on: February 19, 2010, 12:43:27 PM »

"No Doubt priprema novi album"

Gven Stefani je u intervjuu magazinu "Rolling Stones" otkrila da će se na povratničkom albumu naći numere koje podsećaju na hitove osamdesetih kojima su pojedini bendovi napravili muzički "bum", a onda nestali sa scene.

"Poslednjih nekoliko nedelja momci i ja preslušavamo pesme iz jedne od najupečatljivijih 'muzičkih decenija'", rekla je Gven u intervjuu. "Pop pesme, hitovi kratkog daha, 'slatke' pesmice, čak i lošu muziku...pokušavamo da razumemo kako su numere nastajale i uradimo isto.

Bendu će ovo biti prvi album od "Rock steady" iz 2001. godine.

Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

traveling at the speed of thought

View Profile
« Reply #31 on: February 25, 2010, 10:21:18 PM »

cujem YB Live! na ozori..

Daydreamer
positive036
Admin
Jungle Tribe
Sr. Member

View Profile
« Reply #32 on: February 26, 2010, 10:55:44 AM »

Da, mislim da na ovim prostorima nije bio od Samothraki-ja 2002-uge, bar ne u live verziji..

Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

View Profile
« Reply #33 on: March 22, 2010, 05:51:13 PM »

svetska turneja američke rok grupe Guns n Roses, koja obuhvata koncerte u Beogradu i Zagrebu, možda će biti odložena za jesen ove godine.

Ovo je saopštio promoter zagrebačkog koncerta "Lupa promotion" na svom sajtu uz vest da su kontroverzni Eksl Rouz i ostatak benda naišli na određene poteškoće u samom formiranju turneje, pa se očekuje da će njihova ´Chinese Democracy 2010´ turneja biti odložena za jesen ove godine.

Beogradska arena, organizator koncerta u glavnom gradu Srbije, nije dobila zvaničnu potvrdu odlaganja turneje, rečeno je agenciji Beta u ovoj instituciji.

Arena, za razliku od zagrebačke „Lupe”, nije najavila prodaju ulaznica za koncert, a „Lupa” je saopštila da više informacija o prodaju ulaznica očekuje do kraja ove sedmice. (Beta, Mondo)

Daydreamer
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

View Profile
« Reply #34 on: April 15, 2010, 04:25:02 PM »

Jos jedna legenda ode..

ustvari, posle njega, ne znam da li je uopste iko ostao..

Covek je bio primer Saturnove licnosti.. ali Neptun ga je ubio..

Like he wrote in "Dead Again"

"I can't believe I died last night, Oh god I'm Dead Again"

Yeah, i can't believe you died last night.. you're dead again (but now for real)

RIP - Pet...er Steele ;'(

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=100353229

http://www.youtube.com/watch?v=aJ6faHNsJw4

http://www.youtube.com/watch?v=QMHQQvBs6o4

Daydreamer
positive036
Admin
Jungle Tribe
Sr. Member

View Profile
« Reply #35 on: April 20, 2010, 10:21:45 AM »

"Roger Waters najavio oprostajnu turneju"

Voters će na turneji izvoditi muziku sa konceptualnog albuma, uz novu scenografiju kako bi priča "labavo zasnovana na njegovom životu" doprla do mlađe publike.

"Za 30 neobičnih godina od kada sam prvi put izveo ovaj album, on je za mene dobio neka nova značenja. Pre 30 godina, kada sam bio pomalo ljut i ne baš mladić, došao sam u odbrambenu poziciju pošto su me stvari plašile i shvatio sam da u toj ličnoj priči možda negde skrivena, poštoji alegorija za opštije teme, političke i društvene teme", rekao je suosnivač, basista i autor pesama Pink Floyda.

Zbog toga je, kaže, odlučio da će pokušati da to izvede na novi način, uz neke stvari koje su koristili i pre mnogo godina.

Ipak, Voters je fanovima obećao da njegovi nastupi neće biti samo imitacija nekadašnjih koncerata benda, već da će na njima koristiti modernu tehnologiju koja će mu omogućiti efekte o kojima je osamdesetih i devedesetih samo mogao da sanja.

Severnoamerička turneja počeće 15. septembra u Torontu i trajaće do nastupa u Anahajmu u Kaliforniji 15. decembra, nakon čega će uslediti evropski deo turneje, kojom ujedno planira i da završi sa živim nastupima.

"Više nisam tako mlad. Ja nisam kao Bi-Bi King ili Madi Voters. Moj prijatelj Erik Klepton će
svirati gitaru i biće na sceni dok ne umre, jer je to ono što on radi. Nisam veliki pevač niti instrumentalista ili šta god, ali još imam vatre u stomaku i nešto da kažem. U sebi imam labudovu pesmu i mislim da će ovo verovatno biti ona."
positive036
Admin
Jungle Tribe
Sr. Member

View Profile
« Reply #36 on: April 21, 2010, 10:14:18 AM »

Novi sigl Blur-a online

Bend u rekordnom roku rasprodao 1000 vinilnih kopija nove pesme i rešio da singl postavi kao free download.

Od ponoći 17. aprila imate priliku da uz registraciju downloadujete "Fools Day", prvi singl za Blur posle sedam godina - prethodni je bio "Good Life" iz 2003. Ova pesma je ekskluzivno namenjena događaju pod nazivom "Record Store Day", čiji je cilj da zaustavi ubrzano "nestajanje" manjih i nezavisnih prodavnica za distribuciju muzike. Inicijalna ideja je bila da se pesma pojavi isključivo u 1000 kopija i isključivo u formatu 7" vinilnog singla, ali pošto su se sve kopije rasprodale istog trenutka kada su i puštene u prodaju, Blur su odlučili da ponude i free download na svom oficijelnom sajtu blur.co.uk. Ovo je i prva pesma koju je bend snimio posle "Battery In Your Leg", sa albuma "Think Thank" iz 2003, a poslednjih dana se spekluliše o određenom "pritisku" od strane izdavača i fanova da se ova "jednokratna akcija" snimanja nove pesme pretvori u rad na celom novom albumu...

positive036
Admin
Jungle Tribe
Sr. Member

View Profile
« Reply #37 on: April 21, 2010, 10:21:47 AM »

DJ Shadow najavljuje novi album

DJ Shadow je u intervjuu za Zanelowe.com otkrio da je "na pola puta" što se tiče završnih radova u studiju, i da se uskoro može očekivati naslednik albuma "The Outsider" iz 2006. Za album kaže da "predstavlja blagi povratak" na njegov raniji zvuk:

"Sada sam negde na pola puta, i u narednih par meseci ću početi da uploadujem i delim muziku sa publikom. Na ovom albumu sam zaista želeo da pravim muziku sa kojom sam potpuno zadovoljan, a kada kažem da je to blagi povratak prethodnim stvarima, mislim na to da su neki prethodni snimci imali jednu razvojnu liniju, pa želim da se vratim na to i da vidim dokle je tačno ta linija stigla." Dodao je: "Ja na ovo gledam kao na jedan formalni povratak, nadam se da budući album neće zvučati kao nešto što sam radio ranije, ovo je samo povratak takve estetike."
positive036
Admin
Jungle Tribe
Sr. Member

View Profile
« Reply #38 on: April 21, 2010, 10:28:19 AM »

Phil Collins najavio novi abum

Kako kaže Collins, album će se sastojati od obrada hitova sa legendarne etikete 'Motown Records'.

Phil Collins je najavio prvi solo album posle osam godina, pod naslovom "Come Back". Album će se sastojati od obrada pesama sa čuvene i veoma uticajne etikete "Motown Records". Poznati bubnjar i pevač je izjavio:

"Nikoga ne bi trebalo da iznenadi to što sam konačno napravio album sa mojim omiljenim Motown Records pesmama. Ove pesme, zajedno sa par stvari od Dusty Springfield, par Phil Spector/Ronnetes produkcija i jednom pesmom The Impressions zapravo čine osnovu mog tinejdžerskog perioda. Sećam se, kao da je juče bilo, odlazaka u Marquee Club u londonskom Sohou i slušanja bendova kao što su The Who ili The Action kako sviraju ove pesme. Sutradan smo trčali da kupimo originalne verzije..."

Na oficijelnom sajtu philcollins.co.uk se uz registraciju obećava i jedna "free pesma", ali nije jasno da li se to odnosi na novi materijal. "Come Back" će biti objavljen u septembru.

positive036
Admin
Jungle Tribe
Sr. Member

View Profile
« Reply #39 on: June 27, 2010, 12:12:57 PM »

Skunk Anansie snima spot u Beogradu

Britanski alternativni sastav Skunk Anansie nastupiće 28. juna u bašti Studentskog
kulturnog centra (SKC), a boravak u Beogradu iskoristiće za snimanje spota za pesmu "My ugly boy", saopšteno je iz promoterske kuće "Legasi".

"Bend u Beograd dolazi dan pre koncerta kako bi mogli da vide znamenitosti grada i 'provere' noćni život. Bend ostaje i dan posle koncerta u Beogradu gde će snimiti spot za pesmu 'My ugly boy', tako da su očekivanja članova benda ogromna što se tiče gostovanja", navodi "Legasi".

Organizatori su saopštili da je bend tražio da im se obezbede kvalitetna vina, obično i crno pivo, žvake, vegetarijanska predjela, japanski i zeleni čaj i energetska pića.

Bend predvođen pevačicom Skin, koji se devedesetih probio pesmama "Selling Jesus", "Hedonism", "Brazen" i "All I want", ponovo se okupio posle osam godina pauze krajem prošle jeseni za povratničku turneju.

Izvor: BETA
positive036
Admin
Jungle Tribe
Sr. Member

View Profile
« Reply #40 on: June 27, 2010, 12:15:39 PM »

Blink 182 snima novi album

Basista i pevač Mark Hopus saopštio je na svom sajtu da će od septembra Blink 182 biti u studiju.

"Kada završimo evropsku turneju i poslednju svirku u Kaliforniji, zatvorićemo se u studio i ne izlazimo dok ne snimimo ceo album", napisao je on.

Poslednji album "Blink 182" bend je objavio 2003. godine. U grupi su, pored Hopusa, bubnjar Travis Barker i gitarista Tom Delong.
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: