helovelo
Full Member

Belief,
|
 |
« Reply #45 on: March 07, 2007, 04:38:43 PM » |
|
Ja nemam partnerku 
|
|
|
|
|
|
"She's a lover, baby, and a fighter Shoulda seen it comin' when it got a little brighter With a name like "Dani California" Day was gonna come when I was gonna mourn ya A little loaded she was stealin' another breath I love my baby to death"
|
|
|
|
Xantipa
|
 |
« Reply #46 on: March 07, 2007, 08:38:16 PM » |
|
a partnera?
|
|
|
|
|
|
a i kada bih u tome uspeo mozhda bih loshega gorim zamenio
|
|
|
|
Aumystery
|
 |
« Reply #47 on: April 21, 2007, 07:39:22 PM » |
|
ako je partnerka vezana za mene, malo patoloski, da, kada vodim dupli zivot, mislim desilo mi se jednom, ali sam ubrzo zazalio,ali inache nemam razloga.
|
|
|
|
« Last Edit: April 21, 2007, 07:41:35 PM by Aumystery »
|
|
Happily may I walk. May it be beautiful before me. May it be beautiful behind me. May it be beautiful below me. May it be beautiful above me. May it be beautiful all around me. In beauty it is finished.
|
|
|
|
dMonIK @LieNoiD
|
 |
« Reply #48 on: April 21, 2007, 07:42:14 PM » |
|
Zeleo bih da josh jednom naglasim : Flert je najzdraviji oblik 'prevare' mada ja i mrzim tu rech, niko nikog ne VARA, to je hriscanski bullshit....niko nije obavezan prema drugoj osobi, mrzim kada se ljudi pravdaju, ili smatraju da POSEDUJU osobu....niko nikog ne poseduje, niko nikom nije svojina, svi smo FREE i svi mozemo SVE da radimo, samo je pitanje da li SVI zele SVE da rade...  
|
|
|
|
« Last Edit: April 21, 2007, 07:42:46 PM by dMonIK @LieNoiD »
|
|
KARMA COP ( DR.JECKYLL & MR.HYDE & THIRD EYE )
ELIMINATE ILLUMINATE RE-ANIMATE HUMAN DERIVATE
|
|
|
|
Mc Egzy
|
 |
« Reply #49 on: May 14, 2007, 05:16:27 PM » |
|
Ne, samo precutim!! Tu nema laganja a partnerka kao nelaze!!
|
|
|
|
|
|
EFEKAT KIDANJA - CIMANJA Preuvelicavanja, Darivanja, Rivanja, Smejanja, Putovanja, Nadmasivanja, Prepakivanja, Odmahivanja, Zaobilazenja, Skakanja, Ljuljenja, Seksiranja, nefoliranja, Charolija A to je sve zbog energije ...
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

traveling at the speed of thought
|
 |
« Reply #50 on: August 16, 2008, 12:20:30 PM » |
|
Posto je dutza kvotovao sebe, po drugi put, dacu komentar.. Imam isti pogled na svet i delim tvoje misljenje  Ali.. Drugacije osecamo.. Tu dolazi kod nekih do ljubomore.. I da se vratim na tvoju 'istinu'.. Istina je nesto sto najvise respectujem.. Ali kada je ovako nesto u pitanju, ispostavilo se da mi se istina obila o glavu.. Metaforicki a.k.a. Astroloski receno.. Drugacije osecas ti sa Marsom u Devici (neljubomora) i Mesecom u Jarcu (racio osecanja), a drugacije ja sa Marsom u Skorpiji (ljubomora) i mesecom u Raku (iracio osecanja) 
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
minimal_di
|
 |
« Reply #51 on: August 16, 2008, 06:34:50 PM » |
|
nisu svi spremni da cuju istinu,cak sta vise mnogima uopste i ne odgovara da je znaju kad bi ljudi lakse prihvatali i podnosili istinu,ne bi bilo problema i onda ide ona cela dutzina prica..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olga cavalli
|
 |
« Reply #52 on: August 17, 2008, 09:47:40 AM » |
|
...da! ...lazem!!! ...mozda iskljucivo samo to i radim... ...istina je dosadna...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

traveling at the speed of thought
|
 |
« Reply #53 on: August 17, 2008, 10:00:00 AM » |
|
ti nemas koga da lazes :lol:
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
olga cavalli
|
 |
« Reply #54 on: August 17, 2008, 10:04:07 AM » |
|
...kada sam ga imala...i kada ga imam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|