Ja ih jeo u svim varijantama, dosao to faze kada su mi zgadile... Jbga nekada moze i da se pretera.
Moj savet, sto vise, to bolje. Kopelandije su jace od Havajki, divlje pecurke jos jace od bilo cega sto se gaji indoors.
Pola porcije!? Pravi psihodelicni rad pocinje na bar 2 porcije. Kada uzmete mnooogo dozivaljavate neverovatne stvari

Za razliku od ostalih psihodelika curke me bez obzira na kolicinu, los ili dobar trip nikada nisu ostavile sjebanim po zavrsetku tripa

Indoors, outdoors, sa muzikom, sa prirodom, bez muzike, sa cicom, sa drugarima, na plazi, u diskoteci, na ritualu...
Sutra idem do Ankor Vata, cuo sam da oko hramova mogu da se uberu. Nadam se da ce mi se posreciti, sada je pocela kisna sezona. Bilo bi lepo tripovati pred kraj puta i povratka u stvarnost.
Pitanje: Da li je neko brao pecurke u zivotu? Ja sam citao da u Srbija ima psilociba i to od najjace vrste (koja inace raste skoro po celoj Evropi). Jako mnogo ljudi koje sam upoznao iz EU iSeverne Amerike je bralo churke, a ja kod nas nisam upoznao nikada nikoga...