PozdraF svima

Nisam imao prilike da se predstavim ekipi kako to nalazu obicaju vase male plemenske zajednice, ali u skorije vreme cemo se toliko cesto vidjati, da cete svejedno skapirati "kaki sam i od cijih sam"

)
Uglavnom, u izvesnim internet krugovima, te andergraund komunama ("daaaaaaaaaj nam sunca, daaaaaaaaaj nam sunca"

) poznat sam kao Nikola Nikica. U JT sam uleteo zbog redizajna sajta (koji je Buda verovatno najavio), ali zbog slicnih afiniteta vaseg plemena i moje male zadruge akcijacemo na razne nacine

)
Da se vratim prici o dizajnu: necu dozvoliti da ceo posao padne samo na moja pleca

)
Sta se od vas ocekuje? Filip i ja smo isprva planirali da uradim dva ili tri preloma, pa da se on odluci za jedan od njih, ali smo se vrlo brzo setili da JT predstavlja nasmejano pleme i da bi bilo sramota da i vi ne ucestvujete u odlucivanju. Znaci, zamislite da ste na casu likovnog ili pismenom iz srpskog jezika (ili koji god maternji koristite

), a da je tema "Kako ja vidim JT?"
Naravno, resenje koje izaberemo, lako cemo menjati u hodu...
Dalje, problemi koji su postojali sa forumom su posledica toga sto se Buda izvukao iz posla da bi bio odmorniji za Amsterdam

))) Aaaaaaaaaa, bacam jabuku razdora

)) Problemi su bili tehnicke prirode, a nakon prepiske sa svedskim programerima (autorima mehanizma za rad foruma) dobio sam uverenje da je ova verzija foruma toliko bagovita da je cudno da uopste radi

) Uskoro cemo izvrsiti prebacivanje na jacu, brzu, bolju, lepsu, super_turbo_najkul_i_svetleci_mac_dobru verziju istog portala, pa ce mozda u tom periodu nadogradnje biti nekog stucanja...
Nekako sam vratio staru temu, ali ako primetite da forum prijavljuje neku gresku sa istom, molim vas obavestite Budu ili mene kroz ovu raspravu ili na priv.
Problemi sa padom sajta tokom Bozicnih praznika su takodje tehnicke prirode (Buda nema nista sa tim

)), jer su nesto 'rsli serveri u amerikama di inace hostujemo ovu prezentaciju. Misle Jenkiji da su i Dzangltrajbovci kao Apaci, Sijuksi, Kajove

) E moji ameri, nije svako pleme isto

))
U toku ove nedelje bice postavljen sistem za galeriju slika, pa cete pored UL istih, moci da komentarisete i fotke drugih autora, a koliko sutra bice pokrenut i chat koji zaista radi

))
Eto tako, ako smatrate da bi ovo nase malo mesto na vebu trebalo da ima jos nesto ili vam padne neka rubrika na pamet, samo vicite, bice sredjeno

))
U zdravlje, i sretan Bozic

))
NN.