|
Aumystery
|
 |
« Reply #30 on: April 27, 2007, 02:01:15 PM » |
|
Pa, ako bi se mleko kodenzovalo u neku vrstu rezanca koje mozes da izvuchesh, onda je tvoj avatar veoma moguce, cak brijantno resenje.  :smt044 Jungle Divo, ja mislim da bi tebi više prijala ljudska krv, nego maj?ino mleko.. Da li sam u pravu? Budi iskrena...  haha,ludaci ... dosta mi je ljudske krvi,bash mi sada malo human milka treba ... uostalom jednom kada nadjesh slobodni objekat majchinog mleka u tvojoj je vlasti,sve zavisi od stiska zubica PA ,zar ne vidite da joj je muka polu izdrogirane krvi koje se napija, smirila se, trazi promenu i povratak esencijalnim stvarima, HUMAN MILK kao lek za vampirizam sto da ne, dali nam je to nova terapija na pomolu. Samo mi se chini da ipak treba biti oprezan trasformacije te vrste traju, treba joj u pochetku dati iz flashice, inache doilja rizikuje da ostane bez grudi. 
|
|
|
|
|
|
Happily may I walk. May it be beautiful before me. May it be beautiful behind me. May it be beautiful below me. May it be beautiful above me. May it be beautiful all around me. In beauty it is finished.
|
|
|
|
jungle diva
|
 |
« Reply #31 on: April 27, 2007, 09:09:55 PM » |
|
Pa, ako bi se mleko kodenzovalo u neku vrstu rezanca koje mozes da izvuchesh, onda je tvoj avatar veoma moguce, cak brijantno resenje.  :smt044 Jungle Divo, ja mislim da bi tebi više prijala ljudska krv, nego maj?ino mleko.. Da li sam u pravu? Budi iskrena...  haha,ludaci ... dosta mi je ljudske krvi,bash mi sada malo human milka treba ... uostalom jednom kada nadjesh slobodni objekat majchinog mleka u tvojoj je vlasti,sve zavisi od stiska zubica PA ,zar ne vidite da joj je muka polu izdrogirane krvi koje se napija, smirila se, trazi promenu i povratak esencijalnim stvarima, HUMAN MILK kao lek za vampirizam sto da ne, dali nam je to nova terapija na pomolu. Samo mi se chini da ipak treba biti oprezan trasformacije te vrste traju, treba joj u pochetku dati iz flashice, inache doilja rizikuje da ostane bez grudi.  kako ti razumesh ove stvari ,mora da delimo iste naklonosti  a trudnice ... pa ne moraju toliko tragichno da prodju,mozhda ostanu samo bez bradavica :binky: :angel12: :smt110
|
|
|
|
|
|
let us think of these things always,and speak of them never
|
|
|
|
Aumystery
|
 |
« Reply #32 on: May 21, 2007, 12:07:24 AM » |
|
|
|
|
|
« Last Edit: May 21, 2007, 12:08:36 AM by Aumystery »
|
|
Happily may I walk. May it be beautiful before me. May it be beautiful behind me. May it be beautiful below me. May it be beautiful above me. May it be beautiful all around me. In beauty it is finished.
|
|
|
|
KICH-ica
|
 |
« Reply #33 on: May 21, 2007, 12:12:56 AM » |
|
zar ih takvih ima ovde :shock:  a ja nemam ni predispozicije da postanem...vratih se u detinjstvo pa je i meni potrebno  a i ako se nadje cenim da cu ga prva dobiti...manje problema oko transporta 
|
|
|
|
|
|
We're so exposed We're so exposed Anything can happen Anything can happen Don't let them see Don't let them know And you wonder why And you wonder why
Turn off the lights Turn off the sound
|
|
|
|
jungle diva
|
 |
« Reply #34 on: June 02, 2007, 06:22:59 PM » |
|
shta mislite kako bi me primile sa takvom molbom porodilje (kakva odvratna rech :shock:) npr one u narodnog fronta ?
|
|
|
|
« Last Edit: June 02, 2007, 06:23:53 PM by jungle diva »
|
|
let us think of these things always,and speak of them never
|
|
|
|
Aumystery
|
 |
« Reply #35 on: June 02, 2007, 07:40:08 PM » |
|
@ D I V A pa verovatno bi dobila vazu svezih, skupih, crvenih ruza u facu  :axe: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ivka
Guest
|
 |
« Reply #36 on: December 03, 2008, 02:12:27 AM » |
|
omg... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
positive036
|
 |
« Reply #37 on: April 12, 2009, 05:20:58 PM » |
|
Eh, u ovoj temi je izreceno tako morbidnih stvari kojih ne zelim ni da se secam da sam procitao, tako da stvarno OMG 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

traveling at the speed of thought
|
 |
« Reply #38 on: April 12, 2009, 10:27:16 PM » |
|
eh, da si ti upoznao staru old school jt ekipu - koje je to druzenje i zezanje bilo.. hehe 
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
positive036
|
 |
« Reply #39 on: April 12, 2009, 11:08:08 PM » |
|
Da da, prljava masta i pokvarene strasti  Ovaj, nije da se ne bih uklopio  Nego, gde je nestala Ivka? Na brzinu se pojavila i nestala!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

|
 |
« Reply #40 on: April 12, 2009, 11:14:26 PM » |
|
zadnje sto mi je poslala na Facebooku je da je pocela da pije bromozepame, a ja kao buduci psihoterapeut sam je gadno isprozivao  nadam se da ce reagovati kada vidi ovo, da znamo da je tu  s'vremena na vreme bacim pogled u admin panel da vidim ko se loguje, a ko ne, i razni nas citaju, cisto da znas 
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
positive036
|
 |
« Reply #41 on: April 12, 2009, 11:27:51 PM » |
|
Teute teute, psihotarapeute  buduci psihoterapeut  Znaci da pazim sta pisem?  s'vremena na vreme bacim pogled u admin panel da vidim ko se loguje, a ko ne, i razni nas citaju, cisto da znas  Mogli bi i da napisu koje slovo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

|
 |
« Reply #42 on: April 12, 2009, 11:36:03 PM » |
|
Znaci da pazim sta pisem?  haha.. ma dug je jos put predamnom  Mogli bi i da napisu koje slovo  realno da, mada znas vec kakvi su ljudi :/
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|