Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

traveling at the speed of thought
|
 |
« Reply #45 on: June 22, 2008, 08:45:21 AM » |
|
The Streets umesto M.I.A.-e
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

|
 |
« Reply #46 on: June 22, 2008, 09:24:07 AM » |
|
A prvog dana Rotting Christ na Explosiveu.. bili pre par godina u SKCu, bilo 30ak ljudi.. kapiram da ce sad biti 'malo' vise 
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

|
 |
« Reply #47 on: June 30, 2008, 11:39:16 PM » |
|
69 eyes na Explosive.. Znam kome ce se ovo svideti 
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
LeeLoo
|
 |
« Reply #48 on: July 01, 2008, 07:47:47 AM » |
|
The 69 eyes :smt050 :smt060
|
|
|
|
|
|
dont smoke dont drink all I do is think about the lifelines hard times trying to be kind such a drama player trying to amuse myself beats and waves will take my to my grave and when I go there I know that I won't be alone cus' I've been spoted blotted mini many times before
|
|
|
|
olga cavalli
|
 |
« Reply #49 on: July 13, 2008, 10:13:24 PM » |
|
...ja bila prve dve veceri...slusala N*E*R*D...slatki su skroooz...zatim 'The Streets',pre 3 godine sam se lozila na njih,tako da ih nisam propustila....odlican nastup,pozitivna hemija,masa engleza koja zna sve reci i obrni okreni,odlicno....zatim cika Sven...bilo je zaista dobro...imalo se sta i te kako cuti,on je doktor novih motiva i zvuka...nikada dosadno...ali za moj ukus mnooogo istripovanih narkomana(iako podrzavam narkomaniju,kao oblik shvatanja i stanja),e onda DJ Hype & MC Ic3 tu srela neku moju ekipicu,tako da je do svitanja bilo veeeeselo...a onda je osvanuo 11.7. i otislo se na Tigu...nije me tako ama ni malo...a ondaaaaa....kraaaaaaaaalj-RONY SIZE!!!!!!SAVRSENO!!!!u zivotu se nisam bolje provela,cak sam u dva navrata dobila pivo... prvo od MC Dynamite koji je pokazao prstom na mene i prosledio preko 'security'-a 'tuborg'(ali ne razblazeni),pa me posle i MC Stamina posluzio 'Guinness'-om...znaci do 7 ujutru takva energija je radila u vazduhu(...a i prashina....),da je to sjajno....recicu samo da sam hodala kao teletabis posle svega...PERFEKTNO!!! ...dok pisem ovo isle su vesti gde javljaju da su neki poginuli u kampu...nisam najbolje cula,ali neko drvo je u pitanju... :? uops...fuck...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

|
 |
« Reply #50 on: July 14, 2008, 08:14:23 AM » |
|
najgori exit ikada, definitivno moj zadnji
bacenih 220 evra...
blah...
vredeli:
audion sven noisia laurent garnier ministry sex pistols
ostalo necu da komentarisem..
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
dj Vlada
|
 |
« Reply #51 on: July 14, 2008, 10:30:53 AM » |
|
Tata je Lauren... MNOGO mi je bilo dobro u "Mordoru" u petak veche kad je vrteo... inache... slazem se sa Budom... Na ovaj EXIT sam otishao iskljuchivo samo zbog toga shto smo bili podrshka na Urban Bug stage-u u petak pa ono kao, free ufur, free klopa, bla, bla, bla... Prosetao (chitaj) PROSHETAO sam se bez problema kroz celu tvrdjavu! PRAZNO... chovek je mogao da dodje i prodje gde god... ubedljivo najslabiji EXIT do sada... Ne znam shta i ko treba da dodje next time pa da me NS o5 vidi... Bar smo se poshteno napili i slali male debele pijane britanke na potpuno pogreshna mesta 
|
|
|
|
|
|
Vlada je: sarmantno otkacen, planirano spontan, cudno zgodan, a vama? IRA Irena je: Nepotrebno panicna, intelektno superiorna, meni je zabavna a vama? VLADA 
|
|
|
|
LeeLoo
|
 |
« Reply #52 on: July 18, 2008, 07:47:43 PM » |
|
proshao exit,i sad o5 god dana chekanje  ne znam shta da vam kazhem,kapiram razocharenje,ali mislim da je malo preterano retji da je bio losh-jednostavno je ostao isti!iz godine u godinu sve je isto,ne menja se.....ova sezona je takva kakva je,turneje nisu bash neke,pa samim tim i izbor izvodjacha za moj ukus je bio slab!ali je zato za shire narodne mase arena bila raj,preterano previshe ljudi u istoj! sve u svemu meni bilo dobro,kao shto rekoh ne neki preterano veliki izbor meni dragih izvodjacha,ali uvek se nadje neshto!radujem se i sledetjoj godini,i godini posle nje......EXIT uvek 
|
|
|
|
« Last Edit: July 18, 2008, 07:50:26 PM by LeeLoo »
|
|
dont smoke dont drink all I do is think about the lifelines hard times trying to be kind such a drama player trying to amuse myself beats and waves will take my to my grave and when I go there I know that I won't be alone cus' I've been spoted blotted mini many times before
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

|
 |
« Reply #53 on: July 19, 2008, 07:08:51 AM » |
|
ja ipak ne :/
cuo sam da sl. god - kao jubilarni, pa ce biti presek naj izvodjaca, def. tu spada i zabielin set iz 2006e, pa se moze otici na to, i ako kojim chudom dovedu bjor.. mada ovaj put, cu napisemeno da ih tuzim, ako nesto izloze :-x
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
BresGoga
|
 |
« Reply #54 on: July 20, 2008, 06:17:31 PM » |
|
Ja samo 3. dan isao i bio sam na Kirilu i bilo je neverovatno dobro, taj covek i njegova ekipa stvarno kidaju. evo jedan snimak iz 2006. http://www.youtube.com/watch?v=3BwBeeJaFjA&feature=relatedPosle kirila sam isao na high contrast i on je takodje pokidao i posle toga sam kuci palio.
|
|
|
|
« Last Edit: July 20, 2008, 06:24:01 PM by BresGoga »
|
|
zivot je jedan dugacak voz, svaka godina je vagon. Koliko samo ljudi prodje kroz njega
|
|
|
WiktorNS
Newbie
|
 |
« Reply #55 on: July 29, 2008, 06:09:27 PM » |
|
Bio sam na Exitu sva 4 dana (kao i sve Exit-e do sada) i bilo mi je skroz ok. Dobro, moram priznati, nista me nije odusevilo bas toliko da sam ostao bez komentara, ali bilo je bas ok svirki. Jako su mi se svideli Nightwish (posebno scenski nastup), Manu Chao, Pekinska patka (oni su bili ludi skroz) a cuo sam i da je Axell bio jako dobar na Areni (kao i mnogi drugi ali tamo ne zalazim bas cesto). Sve u svemu sta god da bude verovatno cu ici i sledece godine, ko god da dolazi. Tvrdjava mi je u komsiluku tako da nemam razlog da se ne prosetam malo ta 4 dana 
|
|
|
|
|
|
Yesterday is history, Tomorrow is a mystery my friend, But today!? Today is a gift! That's why people call it - the present!
|
|
|
|
positive036
|
 |
« Reply #56 on: April 11, 2009, 08:30:00 PM » |
|
Ovaj Exit ce mi ostati upamcen zbog najkraceg zadrzavanja na istom. Naime iz objektivnih razloga mogao sam stici samo na poslednji dan. Seo u auto, vozio tih 250km, blesio malo na plazi, usao na tvrdjavu nakon ponoci, slusao kratko Sex Pistolse i par njihovih najvecih hitova, ali je to zvucalo onako, nista vise od toga, naravno respekt ostaje i dalje! Nisam sacekao kraj, vec se uputio ka Balkan stageu ili Rock, ili Fusion stage-u kako god da se zove sada, na nastup jednog od preostale brace Ramone. Sam nastup, pa tesko je to objasniti, unless ako ste Ramones fan, u tom slucaju nema objasnjavanja. Sat vremena punk surf svirke, recimo tribute-a sa jednim od, da kazemo originalnih clanova. Emocije, odusevljenje, zmarci, energija, ma sve u jednom u tih sat vremena, i bilo je dovoljno, ni takta vise, to je to. Zadovoljan izlazim sa tvrdjave nakon boravka na istoj od nepunih 3 sata, sedam u auto i nazad na novih 250 km, a da, i na posao cim stignem ujutru  Videcemo da li ce biti i posete ovogodisnjem, mada, I seriously doubt that...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

|
 |
« Reply #57 on: April 12, 2009, 10:31:36 PM » |
|
pretprosle sam radio na exitu, pa sam zato isao..
prosle godine sam kupio kartu zbog bjork koju su otkazali, i posle me nagovorili da idem..
secam se ranijih exita i szigeta, gledam ovogodisnje line-upove.. uzas!
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
positive036
|
 |
« Reply #58 on: April 12, 2009, 11:36:47 PM » |
|
Red je da se poseti Roskilde ili North sea jazz festival...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

|
 |
« Reply #59 on: April 12, 2009, 11:46:23 PM » |
|
ma ja sam se ranije tripovao na festivale, sada sam nekako izgubio volju za sve to.. ako je on the way na nekom tripu, moze 
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|