Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

traveling at the speed of thought
|
 |
« Reply #120 on: June 04, 2006, 04:51:57 AM » |
|
(al zvucim kao da sam popila svu pamet sveta  ) Skroz :lol:  Salim se :wink:
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
jungle diva
Guest
|
 |
« Reply #121 on: June 04, 2006, 12:35:39 PM » |
|
(al zvucim kao da sam popila svu pamet sveta  ) Skroz :lol:  Salim se :wink: znam da se salis ,ne moras to i da pises a jesam popila svu pamet sveta,cudo se desi kad se malo odvojis od kompa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gazella
|
 |
« Reply #122 on: June 04, 2006, 03:27:30 PM » |
|
Divo, znas kako je sa Pekicem, bio je skriboman. Taman da se cita ceo zivot. I uvek je drugaciji. Svaka knjiga je prica za sebe. Sigurno ces naci nesto za sebe u tom okeanu.
A Besnilo mi je posebno drago zato sto je dozivljeno___20min. zatvoreni svi putnici u basu, zbog kradje, a ja pratim stanja svesti ljudi oko mene_SVE DO FURIOZE! I onda osetim knjigu. Kako li je tek bilo onima na Heathrow-u???
|
|
|
|
|
|
Gutam trokraku bez straha, sasvim sigurna u sebe...
|
|
|
|
Fleka
|
 |
« Reply #123 on: June 16, 2006, 09:19:48 AM » |
|
preporuchujem le klezia, francuski pisac 70tih pa i dan danas. proputovao veci deo sveta, ima mali od svega ali opasan na peru, budistichka ezoteriska kritika zapadnog drushtva u obliku pricha o normalnim likovima. knjiga groznica. nalazi se lako po bibliotekama. sad trenutno sartr. ne deluje loshe! takodje mandrijag. knjiga, kobre u parizu. nadrealistichka erotika  blaga dodushe sa chudnim obrtima enjoy
|
|
|
|
|
|
neobichno zezanje
|
|
|
|
KICH-ica
|
 |
« Reply #124 on: June 16, 2006, 02:37:17 PM » |
|
volim sartra....sad kad sam prestala davati ogromne sume novca na pribor za rad bacam se na kupovinu knjiga koje sam zelela imati u toku ovie 4 godine... divno je imati vremena za sve 
|
|
|
|
|
|
We're so exposed We're so exposed Anything can happen Anything can happen Don't let them see Don't let them know And you wonder why And you wonder why
Turn off the lights Turn off the sound
|
|
|
|
baby-poc
|
 |
« Reply #125 on: June 16, 2006, 10:08:36 PM » |
|
Robert Dzordan-Nebeski oganj..deo prvi.. trenutno citam..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

traveling at the speed of thought
|
 |
« Reply #126 on: November 11, 2006, 07:57:39 PM » |
|
Malo zastarela vest... ali ipak... U Krakovu je u ponedeljak (27.03.) u 85. godini preminuo slavni poljski pisac, klasik naučne fantastike Stanislav Lem. Lem je rođen 12. septembra 1921. godine u Lavovu, gradu koji se sada nalazi u Ukrajini, a ranije je bio u sastavu Poljske. Do početka Drugog svetskog rata studirao je medicinu, a nakon rata komunistička cenzura zabranjivala je objavljivanje njegovih ranih radova. Na književnoj sceni pojavio se 1946. godine s romanom „Čovek s Marsa”, a kasnijim delom „Astronauti” definitivno se opredelio za žanr naučne fantastike. Njegove najpoznatije knjige „Solaris”, „Povratak sa zvezda” i „Zvezdani dnevnik” prevedene su na više od 40 jezika, među njima i na srpski. Roman „Solaris” pojavio se prvi put 1961. godine, da bi 10 godina kasnije veliki ruski režiser Andrej Tarkovski napravio film po toj knjizi. Pre četiri godine je i poznati holivudski režiser Stiven Sodeberg napravio rimejk tog filma. Ukupni tiraž Lemovih romana širom sveta je više od 27 miliona.
|
|
|
|
« Last Edit: November 12, 2006, 09:00:03 PM by Buddha on Mescaline »
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
LuCy
|
 |
« Reply #127 on: November 12, 2006, 08:56:52 PM » |
|
Imam veeeeeeeliku molbu guys
hitno mi treba knjiga NEOFOLK KULTURA, Publika i njene zvezde, (Milena Dragičević-?e?ić)
Gledala sam po gradu,po knjizarama,chak i u Novom Sadu, i nishta...da li kojim sluchajem ovde postoji neko ko mozda ima tu knjigu, ili moze da mi pomogne da je nabavim?
hvala unapred 
morala sam ovako..onako niko ne bi primetiJo 
|
|
|
|
|
|
Watch your thoughts, for they become words. Watch your words, for they become actions. Watch your actions, for they become habits. Watch your habits, for they become character. Watch your character, for it becomes your destiny
|
|
|
|
Ivka
Guest
|
 |
« Reply #128 on: December 05, 2008, 11:51:24 PM » |
|
Hm...pretpostavljam da je do sada, ko je hteo, nasao knjigu Celestinsko prorocanstvo, ali nikome nece skoditi da linkujem sajt odakle moze da se skine (mada je, naravno, bolje kad vam se ista nadje u rukama, no dobro...): http://www.baneprevoz.com/bane/bok/delay.php?id=285
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dunjaska
|
 |
« Reply #129 on: June 21, 2009, 08:37:25 PM » |
|
meni treba mala pomoc.... dobila sam neki poklon i u posveti su pisali sledeci stihovi...
"zelim da s ljubavlju i radoscu rastjeramo oblake,a onda da lezimo pod vedrim nebom slobode i sjaja,brojimo zvijezde,dok nas mjesec miluje toplinom svjetlosti i blagosilja za putovanje u vjecnost...Tamo gdje nas vjetar vremena vodi u nedogled,a svaki korak daje snagu da volimo jace...Vjecno,velicanstveno,beskrajno...."
veoma mi je vazno da saznam ko je to napisao i da nadjem citavu pjesmu... a nigdje na internetu ne mogu da je pronadjem... i tako trazim po forumima..pa ako je ko citao... u svakom sluchaju hvala na pomoci:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|