Jungle Tribe
July 31, 2010, 03:34:26 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: VAZNO OBAVESTENJE:

PRILIKOM MENJANJA SERVERA, NEKI KORISNICKI NALOZI SU SLUCAJNO OBRISANI. MOLIMO REGISTRUJTE SE PONOVO NA ISTI E-MAIL. HVALA!

Urednik i Administrator Foruma - Igor Popovic Buddha

Jungle Travel Agencijski kontakt: info@jungletribe.com

Home   Help Search Calendar Members Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: serbiatravelers.com h8  (Read 512 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

traveling at the speed of thought

View Profile
« on: January 25, 2010, 08:21:38 PM »

ne znam zasto, ali svakim danom sve vise i vise imam BUKVALNU mucninu od ovog foruma.. naravno, zbog rukovodstva prvenstveno, ali ne samo..

nemojte pomisliti da je sujeta sto su me banovali, jednostavno banovan sam bio 10ine puta na chilloutu, goasapines forumu, yumetalu, dobijao warnove nizasta na xperimentu, itd. - ali bez obzira na sve sekte, tirane, nisam imao nikad ovakvu odbojnost.

jednostavno sam profil vecine tih ljudi, prvenstveno od osnivaca lazara i njegove bitcharke, preko nj. dupelisca chivitlia sa kojim sada putuje, do one debele prsle marine.. i uopste sam nacin na koji ti ljudi dozivljavaju putovanja, koja pitanja postavljaju, sta im je zanimljivo... jedna velika PEGLA!!!

Daydreamer
positive036
Admin
Jungle Tribe
Sr. Member

View Profile
« Reply #1 on: January 25, 2010, 09:20:25 PM »

Zasto si uopste banovan?

Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

View Profile
« Reply #2 on: January 25, 2010, 09:48:18 PM »

secas se frke od pre mesec-dva kada je lazar objavljivao putopise nekog lika, i na pola stao. i lik ga je zamolio da ili obrise sve ili nastavi?!

e u toj frci sam samo rekao, da mi nije jasno sto brisu postove koji se ne slazu sa nj. stavovima i kako su svi "lazarevi dupelisci" i od chivitlia (ovaj sto je sad s'njim u africi) sam dobio ban..

Daydreamer
positive036
Admin
Jungle Tribe
Sr. Member

View Profile
« Reply #3 on: January 25, 2010, 11:06:31 PM »

Ako je to vec proslo tako, zasto razmisljas o njima uopste?

Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

View Profile
« Reply #4 on: January 25, 2010, 11:11:45 PM »

zato sto nekad iz navike odem, i samo mi se javi taj neprijatan osecaj.. nije da nesto "razmisljam", lol..

Daydreamer
positive036
Admin
Jungle Tribe
Sr. Member

View Profile
« Reply #5 on: January 25, 2010, 11:41:41 PM »

Razumem te. Primetio sam da je neki broj usera napustio taj forum, zato sto postoji velika doza sujete, gde se svi prave nesto pametni. Mislim srz svega je informacija koja se prenosi medju putnicima ili ljubiteljima putovanja kako god, i tu nije sad neka velika filozofija. Ali mnogo ljudi to prilicno ozbiljno shvata, ustvari previse ozbiljno shvataju sebe, a to kad krene...
Meni ne smeta da posetim i index.hr, na kome ima pooveliki broj informacija, narocito za neke destinacije koje su meni zanimljive, i ja nemam nikakav problem da ih tamo citam, ili bilo gde drugo, sve dok licno nemam nekih cimanja...

Fron
Newbie
*

View Profile
« Reply #6 on: January 28, 2010, 03:30:19 PM »

Potpuno se slazem sa tobom   Buddha !
Povrsno sam i ja procitala nesto od njihovog pisanja, na silu, nesto mi tekst dosadn..Nista nisam ukapirala.A ni svrhu putovanja.
U Keniji izgleda samo postoje Matatu.Oni "razgovaraju" kao da pisu rad iz sociologije sta li. ???O Keniji nista nisam saznala, bas nista.
Kao informacija za eventualne buduce putnike je nula takodje.

A te diksusije :-\Cudna atmosfera tamo vlada... i ne idem vise, ne zanima me.U stvari otisla sam samo da procitam sta o Keniji i gotovo.Odnosno da vidim kako su shvatili Keniju.
Nisu je uopste shvatili ni malcice.
Vlasnik saita je prepotentan i bezobrazan koliko vidim.Jos jedan razlog da ne otvorim te diskusije nikad vise.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: