bebazr
Newbie
|
 |
« Reply #60 on: April 02, 2006, 09:01:15 AM » |
|
ljubim vas, putnici!!! Dobro dosli u stvarnost!!! :wav:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KICH-ica
|
 |
« Reply #61 on: April 02, 2006, 01:55:25 PM » |
|
ok onda nas 14 beogradjana otishlo u indiju i izgubili se na himalajima u sneznoj paradi
to za himalaje......pa gde nas povetarac odnese.................ja odmah sebi zauzimam mesto u 14orci.....to mi kazi... bice od toga nesto :lol:
|
|
|
|
|
|
We're so exposed We're so exposed Anything can happen Anything can happen Don't let them see Don't let them know And you wonder why And you wonder why
Turn off the lights Turn off the sound
|
|
|
|
Mc Egzy
|
 |
« Reply #62 on: July 28, 2006, 11:28:38 AM » |
|
Ekstra ej ta Indija, a mene vishe mami Thai!!! Fool moon zurke i sharene koshulje!!! jacha mi atmosfera???
|
|
|
|
|
|
EFEKAT KIDANJA - CIMANJA Preuvelicavanja, Darivanja, Rivanja, Smejanja, Putovanja, Nadmasivanja, Prepakivanja, Odmahivanja, Zaobilazenja, Skakanja, Ljuljenja, Seksiranja, nefoliranja, Charolija A to je sve zbog energije ...
|
|
|
|
Adam*
|
 |
« Reply #63 on: July 28, 2006, 04:03:13 PM » |
|
JA se isto palim na Indiju samo me malo brinu ti njihovi "nemiri" i bolestine.........ali kontam da je GoA druga prica........sredisnji deo -NIKAKO-....moze da se izgubi zivot........cuo sam dosta groznih prica!!!!!!Pljacke najstrasnije........koje su se skoro zavrsile i Ezikucijom i to onom najsvirepijom-bez nekog velikog razloga.......cisto ono-DA SI MRTAV-Sorry na istini!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

traveling at the speed of thought
|
 |
« Reply #64 on: August 06, 2006, 05:26:17 PM » |
|
Ma bullshiting... to je ista prica kao za Egipat, a nema ni trunke od toga... U Egiptu mozda jedino ako si bogat Amer...
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
Adam*
|
 |
« Reply #65 on: August 06, 2006, 05:46:56 PM » |
|
MOguce da je nije istina ali ne vidim zasto bi me lagali.A ako si ti cuo takve price za Egipat(sto ja nisam) onda zamisli kako je u Indiji koja je mnogo veca i ima mnogo vise bede nego u Egiptu.NAravno najbolje je :"Odes sam pa vidis" slazem se..... Ali GOA...........daaaaaaaa.Tamo bih otisao bez razmisljanja da mogu. MAda Tajland........mmmmmmmmmmmmm........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shadowgirl
Guest
|
 |
« Reply #66 on: August 21, 2008, 05:44:16 PM » |
|
Ej cao, putujem krajem septembra u Indiju, a vidim da ste svi iskusni. Idem u Delhi na 3-4 meseca, usput cu malo da putujem i obilazim posto idem u posetu tamo, pa ce svugde da me vodaju. Ako neko zna nek mi javi koje mi vakcine trebaju? Za sad sam primila samo protiv hepatitisa A.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

traveling at the speed of thought
|
 |
« Reply #67 on: August 22, 2008, 12:15:53 AM » |
|
ne treba ti ni jedna  procitaj moje topice india - holy place, india jt tour '08 i advanture for the summer.. mini putopisi 
|
|
|
|
|
|
Daydreamer
|
|
|
|
alexandra83
|
 |
« Reply #68 on: August 22, 2008, 11:16:28 AM » |
|
ako odes u klinicki centar u bg oni ce ti dati dva tri papira sa milion stavki koji bi trebalo da poneses kao i koje vakcine da primish ( Vise ce te istraumirati ) .Generalno nista ti ne treba od vakcina , mozda bi bilo korisno da kupis tablete za malariju ( piju se 2x dnevno) ali ja ih npr nisam pila . obavezno ponesi lekove za dijareju i poneki fervex  Generalno potrebno je da pijem mnogo vode u toku dana (3-4 litre) jer ako ne unosis mnogo tesko mozes imati glavobolje i osecati se malaksala non stop  Delhi je extra za provod ! Ako imas jos neka pitanja , slobodno pitaj ! by the way u kom delu delhi-ja ces biti ? posto je Delhi kao NY u Indiji imas krajeve katastrofa i imas prelepe i extra bezbedne krajeve siroke bulevare gde se vidi pravi uticaj zapada . pozz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bam-bam
|
 |
« Reply #69 on: August 22, 2008, 08:48:29 PM » |
|
jedan Veeeliki savet... vakcinisi se protiv zute groznice, na internoj B, traje 10 godina, i pici svuda po svetu.... za malariju nema vakcine, ako si takve srece, hebiga 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olga cavalli
|
 |
« Reply #70 on: August 23, 2008, 07:19:15 PM » |
|
...ako je neko bio izparanoisan sa bolestinama i pricama o istim onda sam to ja...veruj mi...sada sam dosla iz Indije...dlaka sa glave mi ne fali...kapiram da je metabolizam bitna stvar...ali kada ti ja to kazem da ne brines...onda je to tako...pre puta sam u apoteci potrosila 2000dinara za koje kakve lekove i preventive...bacene pare...ali ipak ponesi ono osnovno...  ...jedina stvar za koju sam se zickala od buddhe,a nisam je ponela, je bio bsdn5mg...i to zato sto patim od insomnie... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|