Jungle Tribe
September 08, 2010, 01:23:13 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: VAZNO OBAVESTENJE:

PRILIKOM MENJANJA SERVERA, NEKI KORISNICKI NALOZI SU SLUCAJNO OBRISANI. MOLIMO REGISTRUJTE SE PONOVO NA ISTI E-MAIL. HVALA!

Urednik i Administrator Foruma - Igor Popovic Buddha

Jungle Travel Agencijski kontakt: info@jungletribe.com

Home   Help Search Calendar Members Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Amsterdam '08???  (Read 1912 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

traveling at the speed of thought

View Profile
« on: January 05, 2008, 11:45:51 PM »

Ajde da cujem kako je bilo...

Daydreamer
opton
Newbie
*

for all the geeks

View Profile
« Reply #1 on: January 10, 2008, 01:13:10 AM »

eeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhh.................
pa bilo je....................
paaaaaaaaaaaaaaaa...............
he he
bilo je slatko...
LeeLoo
Full Member

View Profile
« Reply #2 on: January 11, 2008, 11:20:23 PM »

Bilo je savrsheno!nedostaje josh bar 5 dana,ali dobro tu je sledetji dochek,ili mozhda maj
par neverovatno dobrih likova,i vodich su uchinili to josh zanmljivijim putovanjem :wink:

dont smoke dont drink
all I do is think
about the lifelines hard times
trying to be kind such a drama player
trying to amuse myself
beats and waves will take my to my grave
and when I go there I know that I won't be alone
cus' I've been spoted blotted
mini many times before
opton
Newbie
*

for all the geeks

View Profile
« Reply #3 on: January 13, 2008, 02:58:31 AM »

pa lepo...
dMonIK @LieNoiD
Karma Cop / Spirit Chaser / Mind Hunter / Brain Smasher / Soul Crusher / Atom Splitter / Heart Breaker / Drug Inducer
Hero Member

I BRING CH@OS TO ORDER

View Profile WWW
« Reply #4 on: January 13, 2008, 05:44:35 PM »

MUNICH
AMSTERDAM
ROTTERDAM
DEN HAAG
SALZBURG
MUSHROOMS
3-C BROMO DRAGONFLY
STREET CHAOS
LOADS OF LAUGHS
SOME NICE PEOPLE
NOT SO GOOD CHICKS
COOL ATMOSPHERE
STONED FLEX
SWEET KAMAKI
LOTS OF HASH
LOTS OF SKUNK
LOTS OF FUN
LOTS OF MUNCHIES
FAST BUSES
RELAXED JOURNEY

ALL IN ALL : PRETTY GOOD

KARMA COP ( DR.JECKYLL & MR.HYDE & THIRD EYE )

ELIMINATE ILLUMINATE RE-ANIMATE HUMAN DERIVATE
opton
Newbie
*

for all the geeks

View Profile
« Reply #5 on: January 22, 2008, 03:20:18 AM »

ALL IN ALL: BELGRADE SUCKS

sorry belgrade
LeeLoo
Full Member

View Profile
« Reply #6 on: January 22, 2008, 03:22:19 PM »

SERBIA SUCKS  ](*,)

dont smoke dont drink
all I do is think
about the lifelines hard times
trying to be kind such a drama player
trying to amuse myself
beats and waves will take my to my grave
and when I go there I know that I won't be alone
cus' I've been spoted blotted
mini many times before
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

View Profile
« Reply #7 on: January 22, 2008, 03:28:51 PM »

Serbia Sux big time

Daydreamer
dMonIK @LieNoiD
Karma Cop / Spirit Chaser / Mind Hunter / Brain Smasher / Soul Crusher / Atom Splitter / Heart Breaker / Drug Inducer
Hero Member

I BRING CH@OS TO ORDER

View Profile WWW
« Reply #8 on: January 22, 2008, 05:33:43 PM »

SERBIA SUCKS, AND IT LICKS.

KARMA COP ( DR.JECKYLL & MR.HYDE & THIRD EYE )

ELIMINATE ILLUMINATE RE-ANIMATE HUMAN DERIVATE
olga cavalli
EXP Member
Sr. Member

View Profile
« Reply #9 on: January 23, 2008, 01:38:06 AM »

…kada sam citala Filipove utiske iz  Amsterdama imala sam utisak kao da sam bila na najromanticnijem putovanju…
…ali zaista je sve bilo,u tehnickom smislu…perfektno…savrseno…sjajno… …neobicno…cudno…jezivo…dosadno…a to je odprilike izgledalo ovako….autobus se nije uopste pokvario(!!!)…vozaci pristojni,cak i puni razumevanja…put odlican…na granici ne pojmljivo ne zadrzavanje…a krokodili saputnici: kompromisni,mirni,kulturni,vaspitani,imala sam cak i utusak na trenutke da su smerni i poslusni…nikada nije bilo vise ljudi koji su citali u busu(i do mene je stigla knjiga ‘’Japan za pocetnike’’…Buddho sve najbolje u novoj  ,gde sam saznala izmedju ostalog da za vreme prijemnih ispita ima mnogo vise policije na ulicama zbog ne uspeha na testu koje mlade inspirise na samoubistvo :?)…kao da smo se u dubini duse borili za ‘’citalacku znacku’’…naravno za razliku od prosle godine,gde je bilo takmicenje pacijenata od kojih smo svi ravnopravno delili prvo mesto u ispusenim paklama,popijenim litrima(citaj:alkohola),svarenim smesnim cigarama uz obilje slatkisa,cipsa,smokia,kikirikija,pereca,ribica ciji su ostaci kvrckali pod nasim nogama,a ostatak bio zalepljen na patikama…jedan kreativan haos gde pokusavas da se izboris za jedno obicno sediste gde bi malo,ali samo malo,pa makar I na trenutak odmorio…e ali zato je to sada bilo toliko realno i normalno, da je cak bilo i nestvarno…a ustvari tu pocinje baaajka….
…posle uspesnog puta preko blesavog  i suncanog(pozitivan detalj) Minhena gde upoznajemo,naravno,naseg coveka iz Pozarevca na pijaci i tezgi njegove tetke sa nama cudnim vocem i dobijanja punog fiseka sa istim,delovalo je sve kao zanimljiva dobrodoslica…jos jedan dan koji se nece provesti u Srbiji(ne podnosim je,mrzim je,gusi me,prezirem je,ma spalila bi je..jedna sam od tih,nemojte ovo licno da shvatite molim vas!..dobro,dobro,oticicu iz iste…znam reakciju)vec u nekom Minhenu okruzena prednovogodisnjom euforijom, guzvom, zadovoljnim ljudima,sarenim izlozima,ma pravi onaj dobrostandaran grad…a mene je u celoj prici zanimao,za pocetak,moj kafic od letos u Schwabingu…pivo…i jutarnji chill…bilo je hladno da se razvucemo na nekoj od divnih livadica i tu zaista uzivamo onako nemacki,ali dobro…sve je nekako krenulo…odmorilo se,prosetalo se,udahnuli smo divan Evropski vazduh i baterije su pocele da se pune…mmmm…
…u vecernjim casovima,neko sa punim rukama kesa,a neko pripit sa osmehom,ali uglavnom svi ipak odmorni krenuli smo put Amsterdama…put bez dileme udoban i bezbrizan…pause na pumpama (kakvu one dusu samo imaju…dvoje su se tako smuvali… ) cavrljanje na cistom krokodilskom…i tako mic po mic….kad ono oko nekih 9 casova ujutru…AAAAmssssssssterland… …uops!!!
…ej hej..pa mi smo stigli…ranije nego sto je planirano,ali to nije umanjilo adrenalin i ludilo u nasim glavicama…naravno pogadjate kako smo se ‘’dobrodosli’’…
…iskoristili smo vreme do ulaska u sobe za udobnu i nasmejanu dobrodoslicu…sta cu ja kada deca to vole…rekla sam im lepo (po iskustvu od prosle godine) ima Ams divnu kulturnu bastinu, ima i bioskop,ali uzalud…
…nekako mi sada  fale reci…Ams ne moze da se napise,iskuca,preprica,isprica(najgore od svega mi je bilo kada me mama i tata postave za sto i ajde da cujemo utiske,kako je bilo?...sta reci???odgovore slati na drmiljana@yahoo.com)…
…za sve one koji nisu stigli da obidju isti…samo otidjite…prepusti te se i to je sve…zurka je pocela…zamislite koncentraciju ljudi iz celoga sveta,koji su dosli sa namerom da polude(u najpozitivnije smislu)…zamislite bajku u kojoj vi imate moc da sve zacarate…zamislite da se svi volimo…da najbolje igrate u nekom od sjajnih klubova…da ste mnogo lepi i zgodni (iako ste u Minhenu prozdrali tonu Kinder cokolada) lepa vam je i kosa i ruke i oci vam nekako drugacije sijaju…lepse…..ali gradjanski je rat napolju tako da bi ste vi ipak ostali ispod nastresnice…i naravno ne mozete da se vratite do hostela jer nemate pojma kako ste se izgubili…(a hostel vam je iza coska), joj koliko sam puta psovala JT…’’kakvi su to prevaranti…doveli su nas ovde u neki Amsterdam,a on ustvari ne postoji…i gde sada da idem sledece godine?pitala sam se… :?)i svi su lepi ne samo vi i svi su divni i niko me se ne spava i niko nije umoran…tamo ste i zaljubljeni(kao ja… :Dopet sam se zaljubila,majke mi)…i najpametniji…zamislite neobuzdanu bujicu samo i samo pozitivne energije…e to je Ams…
…ne secam se na kom moru i na kojoj plazi smo bili 1.januara posle nove godine,ali preporucujem taj fakultativni izlet kao neku idilicnu scenu visokobudzetnog hooliwood-skog filma A kategorije…zatim Alkmar…pa i Roterdam koji je evropski New York(tako je rekao Filip,a mi Filipu verujemo )…super je,lepo je,cisto je,arhitektura je krajnje zanimljiva i razlicita od onih secernih tabli od kojih je napravljen Ams… vredi obici…i te kako vredi…
…i posle nestvarnog…povratak…Mozart,chill u idilicnom Salzburgu…gulas supica,Filip koji ne zna gde se nalazi ‘’Adidas’’ kako bi moja drugarica kupila patike,Mozart kugle i ispijanje kafice…svi sa blago pognutim glavama...sredjuju se onako ovlas utisci...ma tuzni smo…eeej vracamo se kuci,a necemo…ide telo,a dusa ostade…gde god…
…zato ne vredi vise pisati …svi vi koji niste imali prilike da budete deo neobuzdane i uvrnute price zvane Amsterland,a zelite nesto drugacije,imate mastu,kreativni ste,pametni,volite da putujete,volite izazove,volite slobodu i cist vazduh odvojite par majica,dva duksa,jedne pantalone,tu neku kozmetiku i stvrcice za higijenu pakujte se i mars u Amstrdam!!!
A sada statistika i zakljucak!…imali smo (Filipe pomozi mi..)dva registrovana krokodila,ako se nevaram…stidljivi su postali zaljubljeni,lepi su postali jos lepsi,bolesni su ozdravili,nasmejani su se odmorili,glupi su postali pronicljiviji,razmazeni su jeli 5 dana suvu hranu,dosadni su postali kreativni,svadljivi su zavoleli ljude,aspirini su postali brufeni,cluberi zadovoljni,alapace su zacutale,uobrazeni su se opustili,fenserima vise nije bilo bitno da li im se vide etikete,snobovi su pazarili na ponizenjima…i tako…ma svi smo mi postali bolji ljudi!!! 

p.s. a sada malo i hvale…drge nase vodje(Milose, i Makito ili Kamaki,meni je to isto...preslatka si i divna) i dragi nas vodjo-Filipe zahvaljujem vam se na osmesima i zelji da ucinite ljude iz ove zemlje, medju sljivama i njivama, boljim…hvala Filipe za chill,chek i giro……ma bio si naj!!!  : :shock: :? :lol: :-x
U svakom slucaju hvala JT!!!Pozdrav i za Buddhu i Natasu…nije bilo lose i ovom Amsu,ali zato cim pre ipak idem za Berlin…

drMiljana
Buddha on Mescaline
Urednik & Admin
Jungle Tribe
Hero Member

View Profile
« Reply #10 on: January 23, 2008, 08:50:30 AM »

hehe, extra review A sl. godine Berlin obavezno overi... ima jos vide da 'flipnes'

Poz i tebi

Daydreamer
olga cavalli
EXP Member
Sr. Member

View Profile
« Reply #11 on: January 24, 2008, 03:14:14 AM »

...nego sta nego idem za taj neki Berlin...
...ma bre idemo gde god....
...prvo moram do Amerike,pa na Thailand...
...nego ovaj Filip je poludeo sa ovom Cubom...moralo bi i to da se chekira..da da...

opton
Newbie
*

for all the geeks

View Profile
« Reply #12 on: February 06, 2008, 01:29:36 AM »

BERLINU,     

centre evropske              KULture,

dolazim sto pre,a kad DOdJEm,           NE              vracAM                        SE....................
u pravu je gospodjica IZNAD za @MS,tamo su ljudovi,postali BOLJI ljudovi.........
ams izgleda tako utice na ljudksu vrstu...

bilo kako bilo,ams je def. jedan on najjacih gradova na svetu.za pocetak,dutcheri treba da budu role-model ostatku sveta.prelepa nacija,sa savrsenom svesnoscu koja se nalazi svuda oko njih (i nas uopste),vedri,nasmejani,opusteni...nisam video dete na ulici koje se ne smeje.pas ne laje kroz kapiju kada prodjes pored nje!!! nema frustracije.savrseno tolerantni...sve je kako treba.nista ne fali,nista ne strci.sve je na mestu,svako ima svoj kutak.svako pravilo se podsevesno postuje.tipa,kad prelazish preko dela za bajkere,uvek pogledas da li doticni idu na biciklama jer ce te bez razmisljanja udariti.tramvaj koji ide kroz suhi centar grada,i koliko god prolazilo najodvaljenijih,najistripovanijih,najrazlicitijih ljudi tik pored njega,nikog nikad nije udario.neke stvari se jednostavno znaju.   AMSTERDAM!!??   grad droge,prostitucije,slobode uopste,grad muzeja,grad predivne arhikteture,kanala,grad mode,grad predivnih holandskih devojaka,pogotovo kad onako prelepo ostro progovore svoj holandski na svojim slatkim holandskim usnama,DODJE MI DA>>>>>>>>                       (((vrisnem svoje ime))) -salim se-

ne postoji dusa na planeti koja se ne bi otrovala carobnim amsterdamskim otrovom

ovde cete naci vas mir,ako ne,idite na himalaje,ako ne,skocite sa nekog fancy mosta...

grad kroz koji cirkulise mnostvo progresivnih open-mind umova...

fuck,this is all i need................................

amsterdam...
olga cavalli
EXP Member
Sr. Member

View Profile
« Reply #13 on: February 06, 2008, 11:05:26 PM »

...joj super mi je onaj tramvaj koji nikoga do sada nije udario...
opton
Newbie
*

for all the geeks

View Profile
« Reply #14 on: February 12, 2008, 11:42:03 PM »

totalno super 
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: